Mavo bezit unieke pyramide jeugdploegen

Print

Foto: Edgard Bronckaers

Dilsen-Stokkem - Ook dit jaar stelde Mavo Dilsen-Stokkem haar ploegen voor. De Mavo familie zag het aantal ploegen groeien van 17 naar 22 ploegen, uitkomend in de jeugdreeksen tot eerste divisie dames. Geert Coun was een tevreden voorzitter door de grote publieke opkomst.

Mavo draagt de jeugd op handen. Met 15 MAVO jeugdploegen in competitie heeft Mavo een stevige en unieke "jeugd Pyramide" bij zowel meisjes als jongens. Mavo wil nu ook een extra stap nemen in de "technische" opleidingslijn conform aan hun langetermijnplan. Fabian Kenzeler is binnen MAVO aangesteld om de technische coördinatie bij de jeugd verder uit te diepen. Fabian is de persoon die de club door en door kent en heeft bij Mavo al vele waters doorzwommen.
Tijdens de clubdag mochten enkele miniemen deelnemen aan een oefensessie met de dames van eerste divisie wat een leuke bedoeling werd voor zowel de kleinste dames als de grote dames. Ook coach Pascal keek voldaan.
Pret was er ook te beleven bij de benjamins en tijdens de initiatietraining. Daar kreeg de coach opeens de vraag wanneer ze echte volleybal gingen spelen.
Mavo Dilsen-Stokkem mag beginnen aan een succesvol jaar in alle rangen.

Meer foto’s https://www.facebook.com/bronckaers.edgard/media_set?set=a.10212049241538713.1073742118.1604377839&type=3&pnref=story

Foto’s: Edgard Bronckaers en Fiel Cosemans


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio