Opendeurdag PCVO Limburg Campus Maasmechelen trekt veel geïntereseerden

Print

Eisden

Maasmechelen - Op zaterdag 2 september opende PCVO Limburg Campus Maasmechelen voor een tweede maal in één week haar deuren voor het grote publiek. Van de bouwhal, de groenafdeling, de keuken tot aan de garages toe, iedere deur werd geopend. Ook werden er lokalen voorzien waarin de verschillende talen (Engels, Italiaans, Frans, Spaans) aanwezig waren, alsook Computer en tablets, Fotografie en TweedeKansOnderwijs.

Om 10 uur was het zover. De deuren gingen open en er stonden reeds een aantal geïnteresseerden te wachten. De docenten stonden hen met de glimlach op te wachten, klaar om iedereen van het nodige advies te voorzien. Het werd een drukke voormiddag, waarbij veel bezoekers hun weg vonden naar het secretariaat en zich voor de gepaste opleiding inschreven. Maar niet alleen fysiek waren er veel inschrijvingen, ook online kwamen er veel inschrijvingen binnen. Vooral cursisten die vorig jaar al ingeschreven waren, genoten van dit medium. Ze vermeden op die manier mogelijke wachtrijen aan het secretariaat.

Zij die de opendeurdag gemist hebben, kunnen nog steeds terecht op school voor verdere informatie betreffende de diverse opleidingen die aangeboden werden. Ook kunnen ze de website raadplegen en zich zodoende inschrijven. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via pcvolimburg@limburg.be, +32 (0)89/77.09.55, of +32 (0)495/57.41.04.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio