HAP foodtruckfestival in overvol Kapermolenpark

Print

Foto: Chretien Paesen

Hasselt-Centrum

Hasselt - Het HAP foodtruckfestival streek neer op de weiden van Kapermolen. Honderden bezoekers bleven plakken aan de 30 eet- en drinkstandjes. Heel de belevenis werd doorregen met muziek en animatie.

Onder een stalende zon liep het in het Kapermolenpark storm voor de lekkerste hapjes uit alle continenten. De mobiele keukentjes toverden het stadspark om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Bij een foodtruckevent draait het vooral om de ‘kleine hap’ waarbij je best meerdere proeverijen doet. In het Kapermolenpark kon je bovendien netjes aan tafels gaan zitten of staan en dat werd goed onthaald.

Tussendoor luisterden de bezoekers naar sfeervolle live muziek of leuke vertellingen. Steeds meer wordt er aandacht aan animatie geschonken bij de organisatie van dergelijke eetfestivalletjes. Het bracht ook een legertje kinderen naar Kapermolen want ook voor hen viel een en ander te beleven. Het HAP-kinderteam voorzag voor de kleinsten spelletjes, kindertheater, workshops en springkastelen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio