56 leden Davidsfonds Genk genieten van barbecue

Print
56 leden Davidsfonds Genk genieten van barbecue

Foto: Guy Donders

Genk - Op zaterdag 26 augustus om 17 uur verzamelden 56 deelnemers zich in het parochiehuis Sint-Jozef te Sledderlo om te genieten van de jaarlijkse heerlijke ledenbarbecue van Davidsfonds Genk.

De zaal werd door de bestuursleden en nog een welgekomen helpende hand mooi opgesmukt om het deelnemersveld op een fijne, aangename manier te ontvangen. ’t Barbeknoeierke en alle bestuursleden stonden garant voor een uiterst verzorgde barbecue. Een meer dan lekkere aperitief was een welgekomen binnenkomer. De begroetingen onder de leden en de daarmee gepaard gaande fijne gesprekken brachten al snel een gezellige sfeer met zich mee.

Daarna was het smullen geblazen. Iedereen genoot van de aangeboden gerechten. Al dat lekkers werd op tijd en stond doorgespoeld met een lekker biertje of wijntje. De stemming was opperbest en er werd bijgepraat met andere leden, die vaak door omstandigheden wat uit het oog werden verloren. Het hele aangeboden gamma – zowel vlees, vis, groenten, pasta’s enz… - werd naar hartenlust gesmaakt. Het feest deinde uit tot in de late uurtjes.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio