Beauty

Na de kledinglijn lanceert Rihanna nu ook Fenty make-upcollectie

Print
Na de kledinglijn lanceert Rihanna nu ook Fenty make-upcollectie

Foto: Isopix

Eerst was er de Fentycollectie voor Puma, maar nu gooit Rihanna het met een eigen beautylijn over een andere boeg. De popster heeft zopas op Instagram de eerste beelden van de make-up gedeeld.

Op 8 september wordt Fenty Beauty By Rihanna wereldwijd gelanceerd in onder meer de bekende keten Sephora, maar ook online. Om iedereen alvast een voorproefje te geven, heeft Rihanna op Instagram en paar foto's gedeeld van wat we van de collectie kunnen verwachten. Zo toonde ze onder meer een gouden oogschaduw die de naam Trophy Wife meekreeg en een highliterduo met de namen Ginger Binge en Moscow Mule. De andere producten klinken al even stoer: Chili Mango, Chic Freak, Hustler Baby, Trippin, Yacht Life, Fire Crystal en Confetti.

Het lijkt in ieder geval duidelijk te zijn dat de popster hoog wil inzetten op diversiteit. Zo introduceerde ze ook al een filmpje voor de Fenty-collectie waarin ze onder meer Slick Woods, Duckie Thot, Halima Aden, Paloma Elsesser en Selena Forrest laat opdraven. Dat zijn vriendinnen van Rihanna, maar tonen ook een bijzondere diversiteit aan schoonheid. "Jullie moeten er niet altijd en overal allemaal hetzelfde uitzien", klinkt het.

 

TROPHY WIFE. 9.8.17. #fentybeauty by @badgalriri

Een bericht gedeeld door Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) op

 

 

GINGER BINGE. MOSCOW MULE. 9.8.17 @fentybeauty #Killawatt Highlight Duo

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

 

 

CHILI MANGO. TROPHY WIFE. YACHT LIFE. CONFETTI. 9.8.17 @fentybeauty #shadenames

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

Niet te missen