© Karel Theuwissen

Parkfeesten in Bocholt

Op zondag 27 augustus werden de Parkfeesten in Bocholt georganiseerd. Het mooie weer en het prachtig vernieuwde park lokten veel volk. De bezoekers konden genieten van lekker eten, een frisse pint, lekkere koffie en gezellige muziek. Al sinds de donderdag voor het evenement werd het Beukenhofpar omgetoverd tot een heus festivalterrein.

Karel Theuwissen

Tenten en tentjes, koelwagens en frigo’s, tafels en stoelen, elektriciteit en water, eet- en drankstandjes, licht en geluid enz... werd met veel plezier en deskundigheid klaa gemaakt en getest. Het was een aan- en afrijden van vrachtwagens en auto’s met aanhangers dat het een lust was. Gelukkig konden de Torenkruiers een beroep doen op een aantal vrijwilligers. Het Beukenhofpark, dat enkele maanden voordien door de gemeentelijke diensten helemaal vernieuwd was, werd omgetoverd tot een uniek feestterrein waar het héérlijk was om te vertoeven.

De Koninklijke Harmonie Sint Laurentius van Bocholt was te gast op dit evenement. Ze brachten er al onmiddellijk de sfeer in met hun fantastisch programma. Zij lieten de talrijke toehoorders genieten van heerlijke mars-muziek en in een oogwenk was de juiste toon gezet voor een onvergetelijke namiddag.De Torenkruiers Blaaskapel deed er nadien nog een schepje bovenop. Doordat dirigent Thijs zijn muzikanten motiveerde om ieder afzonderlijk hun solo-nummer te brengen was het hek helemaal van de dam. Het publiek bezweek.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio