Methodeschool Ondersteboven opent poort voor nieuwsgierigen

Print
Leopoldsburg - Zaterdag 26 augustus konden de kinderen in Methodeschool Ondersteboven kennismaken met hun juf of meester. Het viel op dat ze niet hebben stil gezeten in de vakantie.

Zo werden de klassen anders ingericht en de zaal van de kleuters kreeg een andere kleur. Wist je dat Elie niet alleen creatief is, maar ook kan behangen. Ook zijn er nieuwe kasten, zodat de pantoffels, laarsjes en boekentassen een leuk plaatsje krijgen in de kleuterblok. Het viel meteen op. De reacties zijn dan ook heel leuk, als ouders zeggen, “in de vakantie is er ook hard gewerkt, jullie zitten ook nooit stil.” Na de kennismaking, konden we allemaal samen genieten van een leuke picknick. Iedereen had een lekker gerechtje gemaakt en allemaal genoten we van elkaars kookkunst en al dat lekkers.
Kinderen konden hun uitleven op het springkasteel en rondlopen in het bos, die voor veel schaduw zorgde. Ook werd het Ondersteboven lied gezongen. Het was een fijn terug zien en een fijne kennismaking met “onze nieuwe Ondersteboven kinderen.”

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio