© pn

Topless Mariah Carey krijgt kritiek: "Waarom zoveel Photoshop?"

Mariah Carey (47) prijkt in volle glorie op de cover van het mode- en lifestyleblad Paper. De ster draagt enkel een zwarte slip, lange handschoenen, netkousen en wat juwelen. Haar lange lokken werden voor de gelegenheid voor haar borsten gestyled. Maar de Amerikaanse zangeres krijgt ook heel wat kritiek over zich heen omdat het kiekje volgens fans serieus is bewerkt met Photoshop.

vwh

“Ik denk dat dit een magisch prinsessenmoment is en dat ik mijn schoenen heb uitgedaan om Assepoester te zijn”, zegt Mariah over de opvallende foto in het speciale Las Vegas-nummer van het blad. Al twijfelt ze of het Disney-figuurtje topless zou gaan. “Misschien ben ik de glamoureuze en heel volwassen versie van haar”, klinkt het. Dat Mariah tevreden is met de foto is duidelijk, maar haar fans reageren niet allemaal even enthousiast op de sociale media.

Ze zeggen dat hun idool er in het echt niet zo uitziet, en dat er op de bewuste foto veel Photoshop bij kwam kijken. "Waarom zoveel Photoshop? Je ben mooi zoals je bent", schreef iemand. "Ik zou deze foto top vinden als ze haar echte zelf toonde en enkel kleine dingetjes zoals littekens liet airbrushen. Komaan, geef jongere fans iets om een goed voorbeeld aan te nemen", aldus een bezorgde fan. "Dat is niet jouw lichaam", liet een ander weten. Er circuleren ook grapjes op de foto. "Wat is het verschil tussen een fotoshoot en Photoshop", vroeg een opmerkzame volger zich af.

Naast Mariah in pikante outfit, staan nog veel andere beroemdheden binnenin onder wie Jennifer Lopez, Rikcy Martin en de Backstreet Boys.

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Het is niet de eerste keer dat Paper uitpakt met naakt op de cover. De beroemdste voorpagina’s in dat genre? De cover met het geoliede lichaam van Kim Kardashian en een poedelnaakte en hoogzwangere Blac Chyna.

Meer over Kim Kardashian

Niet te missen