© Facebook

Deze lerares schoot in de lach tijdens een feestje. Het werd haar dood

Een vijftigjarige lerares is vorige week om het leven gekomen in Mexico. Sharon Regoli Ciferno was aanwezig op een feestje op een dakterras toen ze plots in de lach schoot. En die lach kostte haar het leven.

nadb

Sharon was vorige maandag met één van haar tienerdochters op bezoek bij vrienden in Mexico. De vrouw was er aanwezig op een feestje op een dakterras. Maar toen ze op een zitbank op de dakrand zat, liep het plots mis.

“Plots schoot ze in de lach”, zegt haar broer David Regoli aan de website PennLive. “Ze sloeg haar hoofd achterover, maar er was geen reling aan het dakterras. Ze viel drie verdiepingen naar beneden. Door de val liep mijn zus fatale verwondingen op. Sharon werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar er kon geen hulp meer baten.”

Volgens het autopsierapport had Sharon niet te veel gedronken. Ze laat een man en twee dochters van 15 en 17 jaar na. Het personeel van de Charles A. Huston Middle School waar ze les gaf, is met verstomming geslagen. “Ze droeg haar hart op de tong”, zegt directeur Brian Ferra.