© Instagram

Zwangere Serena Williams schittert op de cover van Vogue

Nadat ze eerder al de cover van Vanity Fair sierde, schittert de zwangere tenniskampioene Serena Williams in Versace voor de Amerikaanse Vogue. De foto's werden genomen niet lang nadat Serena bekendmaakte dat ze zwanger was. "Op dat moment begreep ik het allemaal nog niet zo goed, dat zwanger zijn."

elvh

Voor de cover van Vogue poseert ze in blote voeten en in een prachtige avondjurk van Versace. Sterfotograaf Mario Testino maakte de foto's.

"Deze foto werd genomen enkele dagen nadat ik had aangekondigd dat ik zwanger was", schrijft Serena Williams op Instagram. "Ik voelde me bijzonder goed en energiek die dag en toch moest ik ook even bekomen en een uur uitrusten. Ik begreep het allemaal nog niet zo goed, dat zwanger zijn."

Serena Williams schrijft verder op Instagram nog over haar zwangerschap dat ze "ondertussen het gevoel heeft dat ze geen enkels of tenen meer heeft en dat haar vingers lijken op worsten, maar dat het het allemaal waard is".

In het interview in Vogue vertelt Serena nog dat ze denkt dat ze een meisje krijgt, terwijl haar verloofde, Reddit-oprichter Alexis Ohanian, denkt dat het een jongetje wordt. “Twee weken nadat ik wist dat ik zwanger was, speelde ik op de Australian Open. Het moet wel een meisje zijn, zei ik tegen Alexis. Het was daar super warm en toch gaf de baby me geen extra problemen. Enkel meisjes zijn zo sterk."

Begin volgend jaar, drie maanden na de bevalling, hoopt Serena al helemaal terug te zijn in het tenniscircuit, liefst al meteen op de Australian Open.

Niet te missen