© rr

Australiër lanceert oproep na aanslag in Barcelona: “Mijn kleinzoon Julian (7) is vermist, help ons alstublieft”

Een Australische man heeft een oproep gelanceerd op Facebook om zijn kleinzoon, Julian Alessandro Cadman, te helpen zoeken. De jongen raakte vermist na de aanslag in Barcelona.

svg

De zevenjarige jongen was samen met zijn moeder op de Ramblas toen terroristen met een bestelbus inreden op de mensenmassa. De vader van het kind had enkele uren voor de aanslag nog met zijn vrouw gesproken, waardoor hij wist dat de twee shopplannen hadden.

De moeder van Julian werd na de aanslag opgenomen in het ziekenhuis met zware verwondingen, maar is niet meer in kritieke toestand, zo laat de grootvader van de jongen weten op sociale media. Van Julian zelf ontbreekt echter elk spoor sinds de aanslag.

“Mijn kleinzoon Julian is vermist, help ons alstublieft en like en deel dit bericht”, klinkt het in een Facebookbericht van de grootvader, Tony Cadman. “Julian is zeven jaar oud en was samen met mijn schoondochter Jom op de Ramblas. De twee werden gescheiden van elkaar door de recente terreuractiviteiten. Deel dit bericht alsjeblieft als je familie of vrienden in Barcelona zijn.”

Meer over Aanslag Barcelona