© Instagram

Fitnessblogster heeft cellulitis, maar doet dit om het te verbergen

De Australische fitnessblogster Sophie Allen traint elke dag en haar Instagram barst van de strakke selfies, maar toch heeft ook zij last van cellulitis. Op enkele foto's toont ze hoe ze met een simpel trucje de cellulitis op haar billen kan wegwerken.

elvh

Fitnessblogster Sophie Allen wil met een heel eerlijke post op Instagram bewijzen dat elke vrouw last heeft van cellulitis, zelfs diegene die heel veel tijd in de sportzaal doorbrengen.

In haar feed post ze twee foto's van haar billen. De foto's lijken dezelfde, maar op de ene is de cellulitis op haar billen zichtbaar, op de andere niet. "Als ik mijn billen dichtknijp, kan je het zien. Als ik mijn heupen een klein beetje optil, is het weer weg."

"Zo zie je maar, iedereen heeft er last van", schrijft de vrouw op Instagram met de hashtag #ihavecellulitetoo. "Laat je niet demotiveren door wat je allemaal op Instagram ziet. Iedereen heeft wel zijn of haar trucjes om te poseren, te liften, weg te werken of beste lichtinval te kiezen. Iedereen doet het. We moeten van ons lichaam leren houden zoals het is, terwijl we verder blijven werken aan de meest gezonde en sterkste versie van onszelf."

In een tweede post schrijft de fitnessblogster nog dat het net de cellulitis is die ons menselijk maakt. En dat de aanwezigheid ervan je daarom niet minder fit of gezond maakt.

Niet te missen