© Jaak Hoeben

Neos stelt het nieuwe jaarprogramma voor

Neos Hamont-Achel heeft haar jaarprogramma klaar. Het is een uitgebalanceerd programma geworden met voor elk wat wils.

Jaak Hoeben

Dit jaar bestaat Neos Hamont-Achel vijf jaar en vieren dus hun eerste lustrum. Het bestuur heeft alle moeite gedaan om ook dit jaar een zeer uitgebreid en gevarieerd programma samen te stellen.Voor de 96 leden is er een ruim aanbod zodat iedereen kan kiezen aan welke activiteit hij of zij wil deelnemen. Men kan een keuze maken uit culturele activiteiten, lezingen, stadsbezoeken , sportieve activiteiten zoals wandelen of fietsen of gewoon een gezellige samenkomst zoals een lekker ontbijt. Hoofddoel van deze jonge seniorenvereniging is de gezelligheid en de samenhorigheid.

Op 12 september start het nieuwe werkjaar met een bezoek aan de Napoleonsmolen en het St. Jan Berchmanstehuis. Daarna wordt in de feesttent van Kompenhof, na een receptie, het ganse jaarprogramma voorgesteld en toegelicht. Met een lekker etentje wordt de dag afgesloten. Iedereen is van harte welkom, ook nieuwe leden worden met open armen ontvangen.

Voor meer informatie en om het ganse jaarprogramma te bekijken kan men terecht op de website van de vereniging.www.neoshamontachel.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio