© Facebook

Huwelijksreis van pasgetrouwd koppel valt in het water om schaamtevolle reden

Een pasgetrouwd koppel uit Groot-Brittannië zal waarschijnlijk nog lang terugdenken aan hun huwelijksreis. Zij het niet om de juiste redenen. De twee kwamen stomdronken aan in de luchthaven, misten hun vlucht en werden uiteindelijk opgepakt door de politie.

nadb

Darren Stanway (39) en zijn kersverse bruid Nadia (34) hadden hun eerste dag als getrouwd koppel ingezet met een stevige drinkpartij in de taxi op weg naar de luchthaven. Maar bij aankomst op de luchthaven liep de situatie al uit de hand.

Het duo miste de vlucht naar Malta en begonnen luidruchtig met elkaar te discussiëren. Uiteindelijk ging Nadia bij een medewerker van de luchthaven van Manchester klagen over het agressieve gedrag van haar echtgenoot. Hij stond stomdronken in de gangen te roepen dat ze “een stomme b*tch” was en dat het “allemaal haar schuld” was.

De man zorgde voor zoveel overlast dat de politie er uiteindelijk werd bijgehaald. Wanneer hij ook de agenten begon uit te schelden, werd de man opgepakt voor openbaar dronkenschap en smaad aan de politie.

Donderdag moesten de twee voor de rechtbank verschijnen. Aan de rechter vertelde Darren dat zijn vrouw drie flessen wijn had uitgedronken tijdens de taxirit. Daardoor was ook hij beginnen meedrinken. Het koppel kwam er van af met een geldboete.