© Think Pink

Think Pink pakt uit met bijzonder emotionele videoclip

Op donderdag 21 september 2017 blaast Think Pink tien kaarsjes uit. De organisatie, die strijd levert tegen borstkanker, zet die verjaardag in de kijker met een unieke avond en een zeer beklijvende videoclip.

mige

Thema van zowel de avond als de clip zijn ‘Heroes’, oftewel helden. Heroes slaat op iedereen die betrokken is bij borstkanker. Dat kan een lotgenoot zijn die getroffen is door borstkanker, maar ook haar geliefde, kinderen, broers, zussen, ouders, grootouders, buren, collega’s, artsen, verpleegkundigen, kinesisten, technici, psychologen, … . “Het draait rond elke Think Pink-deelnemer die fondsen inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek. Iedereen die haar of zijn haar knipt voor de actie ‘Geef om Haar’. Stuk voor stuk zijn ze allemaal Heroes”, aldus Think Pink.

Om al die mensen extra in de verf te zetten, wil de organisatie 2.000 Heroes een onvergetelijke avond bezorgen in de Brusselse Ancienne Belgique, waar Scala, Koen Buyse en Regi zullen optreden. Je kan een hero uitnodigen door een duoticket (kostprijs 60 euro) te kopen, maar er zijn ook individuele tickets die je al dan niet kan schenken aan iemand. Als bedrijf kan je zelf 50 Heroes uitnodigen (kostprijs 1.500 euro).

Speciaal om alle Heroes extra in de kijker te plaatsen lanceert Think Pink een bijzonder beklijvende videoclip, opgenomen in het Brusselse HIS-ziekenhuis, waarin de helden zelf hun verhaal doen op de tonen van Scala & The Kolacny Brothers.