© PN

Wordt Meghan Markle ooit prinses? Dit familielid ziet het alvast zitten

De Amerikaanse ‘Suits’-actrice Meghan Markle valt niet alleen in de smaak bij prins Harry, ook een ander familielid ziet de brunette functioneren binnen de koninklijke kring. Dat schrijft de Britse zondagskrant Sunday People.

vwh

De voormalige Engelse rugbyspeler Mike Tindall, die als man van het volk getrouwd is met Harry’s nicht Zara Phillips, heeft het voor Meghan Markle. Dat zei hij in een reactie aan de krant. “Het komt met veel historie en de familie zoals deze is. Het is zenuwslopend, maar Meghan heeft in haar eigen leven al genoeg onder druk gestaan en ik denk dat ze dat met gemak aankan. Het komt helemaal goed. Zolang ze beiden maar gelukkig zijn, meer kan ik niet hopen. Ze zal het uitstekend doen”, klinkt het.

Mike Tindall heeft zich jaren geleden ook moeten integreren in de koninklijke familie en weet dus als geen ander waarover hij praat. Hij vertelt er wel bij dat hij en zijn vrouw Meghan nog niet hebben ontmoet, maar dat ze ernaar uitkijken. “Ik ben een grote fan van ‘Suits’ en zal proberen om details over de reeks te ontfutselen”, liet hij nog al lachend weten.

© Photo News

Volgens veel fans van prins Harry en Meghan Markle is een verloving niet veraf. De prins zou haar tijdens een verrassingsreis naar het Afrikaanse Botswana ten huwelijk hebben gevraagd. Of dat klopt, is onbekend. Een officiële aankondiging van hun trouwplannen is er in ieder geval nog niet.