© Photo News

Waarom nooit iemand een handtekening zal krijgen van Kate Middleton

Handjes schudden kan naar believen, maar fans van Kate Middleton die azen op haar handtekening zijn eraan voor de moeite. De 35-jarige hertogin van Cambridge mag haar krabbel niet uitdelen. Het Britse Hof is bang voor vervalsing en gebruik voor verkeerde doeleinden.

vwh

Voor prins William, prins Harry en Kate Middleton is het verboden om handtekeningen uit te delen. Dat schrijft de Britse tabloid The Express. Ook de koningin en prins Charles mogen mensen er niet mee plezieren. “Dat mag ik niet doen”, zei die laatste eerder. Maar prins Charles maakte in 2010 toch een uitzondering toen een slachtoffer van een waterramp erom vroeg. Hij schreef "Charles 2010" op een stuk papier.

Eerder lekte uit dat er nog meer strikte regeltjes verbonden zijn aan het leven van een Britse royal. Zo dienen ze steeds een zwarte outfit mee te nemen in hun reiskoffer voor in het geval dat een familielid sterft. De BBC berichtte dan weer dat de koninklijke familie in het buitenland geen schelpdieren mag eten en uit de buurt moet blijven van vlees, te exotische gerechten en bruiswater om ziektes te voorkomen.