Julien Leclercq kroont zich tot eindwinnaar elfde Hyprocup

Print
Peer - Op zaterdag 5 augustus vond het afsluitweekend plaats van de elfde editie van de zomertornooienreeks Hyprocup in Zuma Snooker Club. Een laatste finaledag die tot na de 1/4 finale de spanning in de eindranking besliste.

De laatste finaleronde was nog zeer bepalend voor het eindklassement. Zelfs de eerste plaats was aan het begin van deze dag nog niet vastgelegd, dus er moest nog heel wat gestreden worden. De 14-jarige Julien Leclercq wist na zijn overwinning in de 1/4 finale tegen Alain Vandersteen het vijfde tornooi en uiteindelijk ook de eindoverwinning op zijn naam te zetten, in het nadeel van Nicky Godeyne en Alain Vandersteen die daardoor op de derde stek belandde.

De uiteindelijke ranking van Hyprocup 11:
1. Julien Leclercq ( Play Ball )
2. Nicky Godeyne ( Riley Inn )
3. Alain Vandersteen ( Trianon )

De hoogste break, 118, bleef na tornooi 3 in handen van NIcky Godeyne. De prijs voor de club met de meeste deelnames was net zoals afgelopen jaar voor onze noorderburen van De Dieze, gevolgd door De Maxx en Play Ball. Best U17 werd met zijn 14 jaar Julien Leclercq. Alain Vandersteen, die bovenaan de rangschikking zijn been stijf hield tussen de sterke jeugd, werd Best Master. Inge Vermeulen mag ook dit jaar de titel van Best Lady aan haar lijstje toevoegen.

De club wilt iedereen proficiat wensen met zijn prestaties en deelnames. Ook bedanken ze alle spelers, supporters en de Hyprocup crew voor weer een super gezellige Hyprocup zomer. En uiteraard ook een dikke merci aan Pic Chick Ellen Demarré om alles weer op de gevoelige plaat te leggen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio