© Photo News

Zo neemt Jonathan Legear afscheid van Standard: “Elementen buiten mijn wil maakten het soms moeilijk”

Jonathan Legear verlaat na twee jaar Standard en zet zijn carrière verder bij STVV. De intussen 30-jarige flankspeler nam op Twitter afscheid van de Rouches met een open brief, waar hij de supporters bedankte. “Bij Standard maakte ik een kinderdroom waar, helaas maakten elementen buiten mijn wil het soms moeilijk”, klinkt het.

jtp

“Beste vrienden, ik draai met deze transfer een bladzijde om. Ik zal bij STVV een nieuw avontuur beleven, waar ze me echt vertrouwen gaven voor de volgende seizoenen. Ik ben zeer blij dat ik bij deze dynamische en gezellige club kan tekenen. Door deze keuze kan ook mijn familieleven stabiel blijven, kan ik dicht bij mijn roots blijven en kijk ik sereen naar de toekomst. Ik ben er ook van overtuigd dat ik een uitstekende keuze maak op sportief vlak bij deze ambitieuze club. Alle dromen zijn toegestaan”, klinkt het bij Jonathan Legear, die zich vervolgens richt aan de supporters van Standard.

“Kinderdroom”

“Ik vertrek bij Standard met souvenirs van de beste momenten. Beeld je een jongen voor die ervan droomde om als profvoetballer voor zijn club te spelen. Ik kon die kinderdroom bij Standard realiseren. Ik heb me vol gegeven voor de club, zonder rekening te houden met moeilijkheden en elementen die het buiten mijn wil soms moeilijk maakten.”

“Maar ik wil er iedereen bedanken bij Standard, iedereen die vriendelijk was en me dagelijks steunde. Ook de supporters: jullie maken deze club zo speciaal. Ik ben dan ook gelukkig dat ik van jullie aanmoedigingen mocht genieten. Ik blijf een gepassioneerde voetballer. Bedankt aan iedereen, Jonathan.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.