FM Goud Zomert wil blijver worden

Print

Foto: Michel Vanderfeesten

Peer - Op zaterdag 29 juli organiseerde radiozender FM Goud het evenement 'FM Goud Zomert'. En met succes, want tussen de 1.200 en de 1.400 mensen kwamen die namiddag en avond opdagen.

"De weergoden waren ons gunstig gezind en ook onze muzikale affiche met The Little Crazy Disco Show, FeSteyn en Funky D werd gesmaakt", vertelt een tevreden radiobaas Michel Vanderfeesten. "FM Goud profileert zich als een brede familieradio en dat wilden we ook vertalen in ons evenement. Peuters, volwassenen en senioren - niet te verwonderen met het naastgelegen woonzorgcentrum - verbroederden samen in het gezellige stadspark De Perre in Peer en de formule werkte met glans. We hadden ook vier grote springkastelen, een ballonnenclown en grime voorzien."

De radiozender kreeg ontelbaar veel positieve reacties binnen. Een vervolg kan dan ook niet uitblijven. "Op zaterdag 28 juli 2018 willen we onze tweede editie plannen op dezelfde locatie. Enkel de erkenningsronde kan nog roet in het eten gooien. Het zijn voor de lokale radiozenders in Vlaanderen namelijk spannende tijden. Ook voor FM Goud zijn er kapers op de kust, al hebben we als actieve lokale radiozender een bijzonder sterk dossier kunnen indienen. Dit najaar weten we of we ook de komende negen jaar nog mogen uitzenden. Als dat zo is, dan zal 'FM Goud Zomert' met zekerheid een traditie worden."

Foto's: (C) Bart Tilmans


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio