Mama

Zussen zijn tegelijk zwanger en nu stelen hun 'tweelingnichtjes' de show op Instagram

Print
Zussen zijn tegelijk zwanger en nu stelen hun 'tweelingnichtjes' de show op Instagram

Foto: Instagram

Corey Struve Talbott en Katie Struve Morgan zijn dan wel zussen, toch hebben ze het gevoel dat ze een tweeling hadden kunnen zijn. Tot hun grote verbazing bleek trouwens dat ze tegelijkertijd zwanger waren en uiteindelijk bevielen ze op dezelfde dag allebei van een dochtertje. Zelf geven ze aan dat hun eigen dochters nu een soort van 'tweelingnichtjes' zijn en de schattige meisjes veroveren ieders hart op Instagram.

Een jaar geleden werden Indie Mae en Ryatt Rae geboren. Ze zijn elkaars nichtje, maar zoveel meer dan dat. Hun moeders hebben een heel nauwe band met elkaar en kwamen met slechts twee weken verschil ertussen te weten dat ze zwanger waren. Negen maanden later bevielen ze allebei van een dochtertje en dat op dezelfde dag en op ongeveer hetzelfde tijdstip. De moeders menen dat hun dochters zich nu al als een tweeling gedragen en net zo close zijn zoals zijzelf.

"Toen ik mijn keizersnede moest ondergaan, kwam er plots een verpleegster de kamer in gerend en die greep de dokter bij de arm omdat mijn Indie op hetzelfde moment werd geboren. Mijn zus beviel vijftien minuten voor mij. We bevonden ons in hetzelfde ziekenhuis, hadden dezelfde dokter en kregen uiteindelijk zelfs kamers naast elkaar waardoor we de kindjes naast elkaar in hun bedje konden leggen", vertelt Corey.

Sterkere band

Samen zwanger zijn, versterkte ook nog eens hun band die al zo krachtig was. "We konden tegen elkaar klagen en vonden morele steun bij elkaar. Alles samen kunnen delen, maakte de zwangerschap zoveel beter. Ik zou nooit meer zwanger willen zijn zonder dat mijn zus dat ook is."

En de twee meisjes stelen ondertussen volop de show, onder meer op Instagram. "Ze zijn sinds dag één altijd bij elkaar en gaan ook met elkaar om alsof ze een tweeling zijn. Zo kopiëren elkaars gedrag en stonden bijvoorbeeld voor het eerst recht op dezelfde dag."

 

 

 

 

 

Niet te missen