© Pexels

Met deze kleur staat élke vrouw het mooist

Grijp jij meestal naar dezelfde kleur als je gaat shoppen? Bestaat je kleerkast alleen maar uit zwart, wit, blauw en misschien een vleugje rood? Wel, dan is het hoog tijd om daar nog een andere kleur aan toe te voegen want met deze tint zouden alle vrouwen het beste staan.

cityfashion

And the winner is: geel. Oké, het klinkt gewaagd maar eigenlijk heeft de kleur heel veel potentieel. Je moet wél de juiste tint kiezen voor je huid. Als je bleek bent, ga je beter voor zachte pastelkleuren. Ben je olijfkleurig of heb je altijd een zongekuste huid, kies van voor warme en gouden tonen. Wie donker is, staat het best met levendig groengeel.

Kanarie kleedjes

Geen zin in combinatiestress? Ga dan voor een kleedje in jouw tint geel. Combineer met zwart, lichtblauw of jeans voor een schot in de roos, of ja… geel.

Summer schoenen

Ook je schoenen mogen eens de eyecatcher zijn. Vrouwen stemmen hun schoenen vaak af op hun outfit, maar waarom kan het eens niet omgekeerd? Ga op zoek naar een kleedje of blouse in dezelfde tint als je stappers, zo spring je gegarandeerd in het oog.

Hevige handtassen

Accessoires mogen opvallen deze zomer en lekker statement zijn. Beginnen doe je met een zonnige handtas die alle aandacht trekt.