Zomernoten schittert op alle fronten

Print

Foto: Team Toerisme En Evenementen Gemeentebestuur

Houthalen-centrum

Houthalen-Helchteren - Het was afgelopen zondag al vrij snel duidelijk: Zomernoten in Houthalen stevende af op de beste editie ooit. Zowel artiesten als publiek hadden er gigantisch veel zin in.

Een grote schare fans had zich uren voordien al rond het podium verzameld om hun favoriete artiesten aan het werk te zien. Bandit, de zanger met de warmste stem van Vlaanderen, beet de spits af. Hij stond voor het eerst op het Zomernoten-podium, maar palmde onmiddellijk het hart in van heel wat toeschouwers.

Voor Maarten Cox was het de derde keer dat hij met een Limburg Zingt-editie afzakte naar Houthalen-Helchteren. Dit samenzangspektakel is intussen een vaste waarde geworden in het Zomernoten-programma. En ook nu nam Maarten het publiek weer moeiteloos mee in zijn enthousiasme. Resultaat: een vol plein dat twee uur lang uit volle borst meezong.

Wat daarna volgde was een optreden waarbij niemand nog zin had om te blijven zitten. Drie mannen, strak in het pak, met een geniale combinatie van muzikale kwaliteiten en entertainment: De Romeo’s. Zij zorgden voor de perfecte afsluiter van dit vijf uur durend muziekevenement.

Zomernoten 2017, van de eerste minuut tot de laatste noot zat de sfeer er goed in!

Sfeerbeelden - copyright: Pauwels Vicky | Peter De Backer
Meer foto's op onze Facebookpagina en website!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio