© Kim Boschmans

© Kim Boschmans

thumbnail: null
thumbnail: null

Alt Hoeselt fietst en feest de klok rond!

Volgende week, maandag 14 augustus om 13u00, wordt het startschot gegeven van Alt Benefietst, een nieuw initiatief van vzw Alt Knalt. De doelstelling is om zoveel mogelijk teams 24 uur te laten fietsen op een gesloten parcours, ten voordele van hun eigen gekozen goede doel.

Kim Boschmans

"De ploegregistratie loopt nog enkele dagen. " zegt Jean-Marie Willems, voorzitter van Alt Knalt. "Het doet ons echt plezier, dat we met dit evenement mensen op de trappers krijgen."Alt Knalt zorgt opnieuw voor heel wat leuke randanimatie.Terwijl er rondjes worden gereden en geregistreerd, is er voor de kleintjes ook aandacht voor de veiligheid op de fiets, met dank aan de Politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst.Daarnaast is er langs het parcours plaats voor een snelle hap, een lekker pintje en een opzwepend avondprogramma met live muziek. Als hoofdact zal Guy Swinnen zich laten vergezellen door een (bekend) aantal muzikanten uit de streek. Dus koop nog snel je voorverkoopkaarten!

En ook op 15 augustus gaat Alt Knalt nog een tijdje door met een koffietje en een zoete start van de dag, een pimp-your-bike workshop en muzikale motivatie tijdens de laatste uren.Tot 13u00, wanneer de 24-uren verstreken zijn, is er weer vanalles te beleven op het kerkplein in Alt-Hoeselt!Aansluitend neemt wielerclub De Vrijheid het over met zijn eigen wielerwedstrijd voor vrije liefhebbers.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio