© Danny Das

© Danny Das

© Danny Das

© Danny Das

© Danny Das

© Danny Das

© Danny Das

Oldtimers in Bree

Een ontmoetingsplaats vol nostalgie en ouderwetse gezelligheid, iedere vrijdagavond in het historische centrum van Bree.

Danny Das

Ook deze zomer is het Vrijthof in Bree nog iedere vrijdagavond vanaf 18 uur – en dit tot 22 september – 'the place to be' voor auto's en motoren ouder dan 25 jaar, hun trotse eigenaars en iedereen die dit rijdend openluchtmuseum een warm hart toedraagt. Elke week opnieuw rijdt een heel diverse verzameling af en aan. Vanop de gezellige terrasjes kan men de hele avond lang dit schouwspel bekijken. Er worden herinneringen opgehaald over de auto van nonkel Jan of nonkel Jef, de eerste eigen auto, maar ook sterkere verhalen zijn er niet van de lucht.

De voorbije weken zijn velen al getuige geweest van dit gebeuren en zij kunnen dus beamen dat er best wel wat zeldzame pareltjes aanwezig geweest zijn ondertussen. De variëteit aan auto's en motorfietsen is dusdanig dat iedereen wel iets ziet passeren dat zijn of haar bijzondere interesse wegdraagt. Of zelfs een droom in vervulling ziet gaan, zoals een gehandicapte jongen een aantal weken geleden, die na een toevallige ontmoeting met de eigenaar van een mooie sportwagen op het Vrijthof de belofte kreeg om samen binnenkort een rit te gaan maken. Het leven kan mooi zijn op vrijdagavond !


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio