© Instagram

Moeder deelt krachtige boodschap in video tegen het ‘perfecte bikinilichaam’

Een perfect lijf bekomen tegen de zomer om te stralen in bikini? Het zal de Britse mama van twee Stacey Solomon een worst wezen. De 27-jarige vrouw zal een bikini dragen wanneer ze dat wil en maakt haar standpunt op duidelijk in een filmpje.

vwh

“Er zijn drie dingen die ik leuk vind aan mijn bikinilichaam”, zegt Stacey aan het zwembad van haar vakantiebestemming. “Mijn vetrolletjes, mijn borsten die onderhevig zijn aan de zwaartekracht. Handig om een ijsje of een zonnebril mee te dragen”, klinkt het terwijl ze met haar lichaam pronkt en schudt. Als derde is ze trots op haar striemen. “Ze staan garant voor uren speelplezier met de kinderen”, aldus de vrouw in een witte bikini.

In het bijschrift van de video, die al bijna 250.000 keer is bekeken, maakt ze nog eens duidelijk dat ze het streven naar een bikinilichaam belachelijk vindt. “Jullie zijn allemaal perfect imperfect, uniek en mooi. Ik maakte vandaag een vakantiefilmpje van mijn imperfecties, die door de beauty-industrie als ‘onaanvaardbaar’ worden gezien. Wel, ze zijn een deel van mij en ze hebben elk functie. Als we allemaal onze onzekerheden durven tonen, zullen we beseffen dat niemand eraan ontsnapt. Niemand is gelijk en we hebben allemaal extraordinaire kantjes die gezien worden als imperfecties, maar dat zijn ze niet. Ze vertellen wie we zijn en hoe we evolueren.”

Niet te missen