© ISOPIX

Bekende zanger komt uit de kast als biseksueel en verbreekt meteen zijn relatie

“Al mijn halve leven draag ik een last op mijn schouders. Daar wil ik nu vanaf. Ik denk dat het belangrijk is voor mij en mijn identiteit om dit te delen.” Met die aankondiging heeft zanger Aaron Carter laten weten dat hij niet alleen op vrouwen valt. Het broertje van Backstreetboy Nick Carter komt zo via sociale media uit de kast als biseksueel.

mrra

“Ik ben opgegroeid in de entertainmentindustrie. Toen ik een jaar of dertien was, begon ik me aangetrokken te voelen tot jongens en meisjes. Jaren gingen voorbij totdat ik op mijn zeventiende, na een aantal relaties met meisjes, een ervaring had met een man”, vertelde de 29-jarige zanger zondag.

Eén dag later maakt de man bekend dat daarmee ook zijn relatie met Madison Parker afloopt. “Aaron en Madison houden heel veel van elkaar en hebben veel respect voor elkaar”, zo laat zijn management weten. “Ze zijn samen tot dit besluit gekomen en Aarons persoonlijke bericht spreekt voor zich. Laten we het nu weer over muziek hebben.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen