© Photo News

Nam Beyoncé 43 man personeel in dienst voor haar tweeling?

Ze zijn nog maar twee maanden oud, maar Rumi en Sir - de tweeling van zangers Beyoncé en Jay Z - worden al op hun wenken bediend. De baby’s hebben naar verluidt al 43 personeelsleden onder zich, zo schrijven internationale bronnen.

vwh

Het gonst van de geruchten dat de beroemde ouders professionelen hebben ingeschakeld om hen te helpen bij de opvoeding van hun kleintjes. Sir en Rumi hebben eigen bodyguards, verzorgers en dokters. Een verpleegster zou zelfs bij het gezin wonen. Haar job bestaat eruit om 24 op 24 beschikbaar te zijn voor de kindjes en hen eventueel de nodige zorgen toedienen. Nageltjes knippen, temperatuur meten en de ademhaling controleren behoren ook tot het takenpakket. Daarnaast hebben de zuigelingen een team artsen dat helemaal tot hun beschikking staat in noodgevallen.

Eerst meldde The National Enquirer - het blad dat eerder valse geruchten de wereld instuurde over een scheiding van het powerkoppel - dat Queen B 18 mensen in dienst had genomen, nu zouden het er in totaal 43 zijn. Showbizzsite Gossip Cop ontkracht te roddel en schrijft dat de beroemdheden helemaal niet zoveel personeel hebben ingeschakeld. “Ze hebben wel degelijk een verpleegster en verzorgsters een job aangeboden, maar het aantal personeelsleden is fel overdreven”, staat er.

Meer over Beyoncé Knowles

Niet te missen