© vtm

Broer van Crimi Clown in ‘Met Vier in Bed’

Goed kijken naar de uitbater van de bed and breakfast CreaMundo, vanavond in Met Vier in Bed: Nicolas is de broer van acteur Manou Kersting, bekend van series als Crimi Clowns en Matroesjka’s.

tdl

© Crimi Clowns

Goed kijken naar de uitbater van de bed and breakfast CreaMundo, vanavond in ‘Met Vier in Bed’: Nicolas is de broer van acteur Manou Kersting, bekend van series als Crimi Clowns en Matroesjka’s.

Het best bekeken VTM-programma van de zomer trekt vanavond naar de voet van de Pyreneeën, vlak bij de Spaanse grens. Aan het meer van Montbel ligt CreaMundo, een bed and breakfast met restaurant van Nicolas Kersting en zijn vrouw Mirella Gijsen.

Nicolas Kersting, de minder bekende broer van Manou, runde in Antwerpen zestien jaar lang restaurant Faites Simple. Tot hij in 2012 op vakantie ging in de Ariège, de streek die grenst aan Spanje en Andorra. Samen met zijn vrouw kocht hij er een oude leerlooierij in het dorpje Léran die ze een jaar later begonnen te verbouwen. Nu telt CreaMundo vijf gastenkamers, een zwembad en een restaurant met lokale producten die voornamelijk biologisch geteeld zijn.