Oogstfeestcrew fietst van Alken naar Scherpenheuvel

Print

Sint-Joris

Alken - Op zondag 30 juli 2017 vertrok een groep goede vrienden voor wat stilaan een traditie is geworden: een fietstocht naar Scherpenheuvel om goed weer en veilige Alkense Oogstfeesten te vragen.

Komende zondag, 6 augustus 2017, houden we ons klaar voor de allermooiste dag van de zomer: de 15de editie van de Alkense Oogstfeesten. De organisatie laat nooit iets aan het toeval over en vertrok afgelopen zondag op bedevaart naar OLV van Scherpenheuvel. Zonnig weer is immers een vereiste om spetterende oogstfeesten in Alken te houden en een kaarsje branden daarvoor is traditie geworden.

Het fietsroutenetwerk van Limburg komt langs de evenementenweide (knooppunt 173) en op dat knooppunt startte de tocht onder een stralende hemel. Deden mee aan de bedevaart: Jelle Wynants, Dennis Wynants, Pieter Berden, Ludo Berden, Stefan Colemont, Seppe Colemont, Patrick Esselen, Jonas Esselen, Louis Celis en in de volgwagen Schepers Anja, Lutgarde Vanbergen en Carla Claes.
De gezellige bende fietsers kwam enkele uren later aan op de berg van Scherpenheuvel en stak heel wat kaarsen aan om regen, ongeluk en storm van de Alkense Oogstfeesten weg te houden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio