Advocaten “sponsoren” gele kaarten in Luminus Arena

Print
Advocaten “sponsoren” gele kaarten in Luminus Arena

Foto: HBVL

Het Turnhoutse advocatenkantoor Crimilex is een nieuwe sponsor van voetbalclub KRC Genk. De advocaten zetten de deal in de verf met een originele campagne. Telkens de scheidsrechter een gele of rode kaart trekt, verschijnt op de grote schermen de boodschap: ‘Ook een domme fout gemaakt? Crimilex.be strafrechtadvocaten’.

Crimilex is een atypisch kantoor. “Lange tijd mochten wij als advocaten geen reclame maken”, vertelt Bart Vosters, KRC Genk-supporter en 1 van de 4 advocaten die zich exclusief toeleggen op strafrecht, aan madeinlimburg.be. “Vanaf dat wel kon, hebben wij een professioneel reclamebureau onder de arm genomen.

Advocaten “sponsoren” gele kaarten in Luminus Arena
Foto: madeinlimburg.be

De sponsoring van KRC Genk past in die profilering. “Het is een ambitieuze ploeg die dit seizoen mikt op top-3. Vandaar dat er veel visibiliteit mogelijk is. Wij doen het door het scorebord in te palmen na een rode of gele kaart. Gemiddeld worden er per wedstrijd 2 tot 3 kaarten getrokken. In de match tegen Anderlecht vorig jaar waren er dat zelfs 8. We rekenen op een return. Net zoals een aantal andere clubs, heeft ook Genk een harde kern van supporters die wel eens in aanraking komen met het gerecht. En we hopen dat toeschouwers aan ons zullen denken wanneer ze worden tegengehouden met een glas teveel op.”