JEUGDSTERREN in KAULILLE

VIDEO. Eerste finale voor Jarno Rijken

Print

Zijn tegenstrevers zijn doorgaans twee koppen groter maar toch kan de zesjarige Jarno Rijken al best zijn mannetje staan bij de 9-jarigen. In Kaulille speelde hij zijn eerste finale maar daarin was Jade Jaspers nog te sterk.

“Vorig jaar verloor hij al zijn wedstrijden maar dit jaar won hij er al zeventien”, vertelt papa Rijken. “Vanaf dit jaar is hij definitief overgeschakeld van het KidsTennis naar de echte tornooien omdat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Hij is ook geselecteerd voor het KDT-project maar dan moet hij dertien uur per week trainen, onder andere in Wilrijk en daar is hij nog te jong voor. Hij voetbalt ook bij Voorshoven waar ik zijn trainer ben. Tennissen doet hij op De Boneput. Over zijn eerste finale heeft hij dagen gesproken. De dag daarvoor zijn we nog naar Bobbejaanland geweest om de verjaardag van zijn zusje te vieren. Voor Jarno was het een topweekend.”

VIDEO. Eerste finale voor Jarno Rijken
Foto: Dick Demey

De winnaars: Louis Sleypen (9/4), Jade Jaspes (9/5), Damon Gielkens (11/4), Maxim Maenen (11/5), Aidan Gielkens (13/4), Jonas Ceunen (13/5), Dries Habraken (15/4), Nick Brouwers (15/5), Charlotte Sleypen (11/4), Noor Eerlings (11/5), Janne Maes (13/4 en 13/5), Lonne Vriens (15/4), Bo Snyders (15/5).