De populairste zomervakantiebestemmingen volgens ’s werelds bekendste voetballers

Print
De populairste zomervakantiebestemmingen volgens ’s werelds bekendste voetballers

Foto: Instagram @radjanainggolan.4

De online reisorganisatie TravelBird heeft onderzoek gedaan naar de zomervakantiebestemmingen van 300 van de populairste voetballers ter wereld. Hiermee willen ze voetbalfans en vakantieliefhebbers op de hoogte brengen van de nieuwste reistrends en hen het gepaste advies geven. Naast de populairste bestemmingen heeft TravelBird ook gekeken naar welke spelers de meeste kilometers hebben afgelegd tijdens hun reizen.

TravelBird heeft de afgelopen maand duizenden professionele voetballers gevolgd via social media en hun bevindingen neergeschreven in een onderzoek. Zo zou de topvakantiebestemming onder voetballers het zonnige Ibiza in Spanje zijn, met onder andere Radja Nainggolan, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo als bekende gasten. Plaats 2 en 3 gaan respectievelijk naar de Amerikaanse steden Los Angeles en New York. Dubai en Miami sluiten de top 5 af.

33.201 kilometer

In het onderzoek vermeldt TravelBird ook welke spelers deze zomer de meeste kilometers hebben afgelegd. FC Barcelona-verdediger Gerard Piqué prijkt op nummer 1 met maar liefst 46.923,30 kilometer op de teller. Hij trok de voorbije maand naar onder andere Libanon, Qatar, Singapore en Japan. Rode Duivel Kevin De Bruyne is de hoogst genomineerde Belg in de lijst en landt op een vijfde plaats. Hij trok deze zomer naar Spanje, Bora Bora en de Verenigde Staten.

 

 

Great views at the @marinabaysands pool! I had an amazing time in Singapore! Hope to come here again very soon...

Een bericht gedeeld door Gerard Piqué (@3gerardpique) op

 

 

 

Insane island

Een bericht gedeeld door Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) op