Mode

“Wat dikke meisjes niet mogen dragen in de zomer”: deze vlogster maakt haar punt

Print
“Wat dikke meisjes niet mogen dragen in de zomer”: deze vlogster maakt haar punt

Foto: YouTube

Plus-sizevlogger Loey Lane heeft het helemaal gehad met mensen die haar zeggen wat ze wel en niet mag dragen. Om al de kritiek dit keer voor te zijn, heeft ze een filmpje opgenomen waarin ze op sarcastische wijze een 'zomerse dress code voor dikke meisjes' uit de doeken doet. Zo zegt ze met een knipoog dat mollige dames beter geen crop tops en jeansshortjes dragen, hoe warm het ook mag zijn.

Loey Lane telt op Instagram bijna 500.000 volgers en op YouTube zowat een miljoen en die bewonderen haar allemaal omdat ze net van haar plus-sizemaat haar grootste troef heeft gemaakt. Ze schaamt zich niet omdat ze dik is en deelt dan ook vaak filmpjes en foto's van outfits die haar als gegoten zitten. Ze heeft echter niet alleen een schare fans, maar is het ook gewoon om telkens commentaar over zich heen te krijgen van 'fat shamers'. 

Om hen nu allemaal een hak te zetten, heeft ze een filmpje gemaakt waarin ze op geheel sarcastische wijze een zomerse dresscode voor dikke meisjes uiteenzet. In plaats van gewoon looks te overlopen, somt ze op wat vrouwen met een maatje meer beter niet dragen, zelfs als het snikheet is. Het gaat om crop tops, shortjes, jeans, aansluitende jurken of een sportlegging. Uiteindelijk luidt haar humoristische conclusie dat ze enkel naar buiten mogen komen als ze in heel wat laagjes zijn gehuld zodat er geen streepje huid te zien valt. 

Om finaal te eindigen met toch een paar serieuze woorden. "Als je dik bent, draag dan wat je wilt. Als je dun bent, draag dan wat je wilt. Als je helemaal fit bent, draag dan wat je wilt. Als je een man bent, draag dan wat je wilt."


 

Niet te missen