Vrouw van nieuwe communicatiedirecteur Witte Huis vraagt scheiding aan wegens “obsessie voor Trump”

Print
Vrouw van nieuwe communicatiedirecteur Witte Huis vraagt scheiding aan wegens “obsessie voor Trump”

Foto: AP

Anthony Scaramucci werd vorige week aangesteld als nieuwe communicatiedirecteur van de Amerikaanse president Donald Trump, maar dat maakte hem niet meteen populair bij zijn eigen familie. Scaramucci’s vrouw Deirdre vroeg namelijk op 6 juli de scheiding aan omdat haar man geobsedeerd zou zijn door de president.

Anthony Scaramucci kwam drie dagen geleden nog in opspraak nadat hij zich ongemeen hard had uitgelaten over de topmensen binnen de administratie van het Witte huis, maar dat blijkt niet het enige aan zijn hoofd te zijn. De 53-jarige communicatiedirecteur zou namelijk verwikkeld zijn in een scheidingsprocedure nadat hij een Amerikaanse roddelsite verteld had dat zijn vrouw niet slim genoeg was voor hem. Mevrouw Scaramucci noemde haar man hierop een “Trump sycofant” en vroeg onmiddellijk de scheiding aan.

Bevalling

Twee weken na de scheidingsaanvraag beviel de 38-jarige Deirdre van hun kind. Een kennis van de communicatiedirecteur vertelde de roddelsite Page Six dat Scaramucci zijn ex-vrouw een sms’je stuurde na de geboorte van baby James. “Gefeliciteerd, ik zal bidden voor ons kind” zou erin gestaan hebben. Anthony was zelf niet aanwezig bij de bevalling omdat het “te plots” geweest zou zijn en hij Trump gezelschap hield tijdens een samenkomst van de Boy Scouts.