Mooie natuurwandeling

Print

Laren

Lummen - Op zondag 30 juli 2017 ging in zaal Schuttersgilde Sint Hubertusgilde te Lummen een mooie natuurwandeling door. Het weer was enorm mooi om te wandelen. Er kwamen meer dan 1800 wandelaars opdagen. Het merendeel van de mensen was zeer enthousiast over het parcours, de parcourbouwer(Ronnie Vanspauwen) die tevens voorzitter is van de wandelclub"De Lummense Dalmatiërs" en enorm veel werk verricht voor de club.

Voor de wandeltocht kon men zich inschrijven vanaf 6uur. De eerste wandelaars waren ook toen aanwezig. Van dan af kwamen er constant wandelaars binnen om een mooie wandeling te beginnen. Men kon kiezen tussen verschillende afstanden, 4km, die volledig verhard was, 7,10,12,16 en 20km waren de andere afstanden. De wandelingen gingen door mooie landschappen, zoals de duizend jarige eik in Lummen. Ook over uitgestrekte velden en in bossen, er was voor elk wat wils. Onderweg kon men een tussenstop doen. Na de tocht kon men terug in de zaal een hapje of drankje nuttigen. Men kon er ook de "Ginseng Coffee Deluxe" proeven. Ook was er smos en pannekoeken, koffiekoeken,taarten en zoveel meer, met dank aan Hyper Carrefour Hasselt!
Om 15 uur werd de inschrijving afgesloten en had men meer dan 1800 wandelaars.
De reacties die men kon horen na de wandeling waren allemaal positief, enorm mooi parcours, zeer goed uitgestippeld en gepijld.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio