Café-eigenaar is zo verliefd op zijn Jaguar dat hij er zelfs seks mee heeft

Print
Café-eigenaar is zo verliefd op zijn Jaguar dat hij er zelfs seks mee heeft

Themabeeld. Foto: Americanlisted

Darius Monty, een 35-jarige café-eigenaar uit het Britse Surrey, heeft een wel erg bijzondere relatie met zijn Jaguar. Hij is naar eigen zeggen smoorverliefd op het voertuig en heeft er zelfs seks mee.

Monty is al verliefd vanaf de dag dat hij zijn luxueuze, gouden Jaguar mee naar huis mocht nemen. Hij betaalde twee jaar geleden amper 2.000 pond (nu zo’n 2.200 euro) voor de tweedehandswagen en doopte ‘haar’ Goldie. Sindsdien is Monty dolverliefd.

“Ik verwacht niet dat mensen dit begrijpen, want ik begrijp het zelf ook niet helemaal”, legt hij uit aan The Mirror. “Ik heb er ook niet voor gekozen om verliefd te worden op een wagen, net zoals anderen niet kiezen om op vrouwen te vallen. Ik vind haar opwindend en wil altijd bij haar zijn. Ze is echt belangrijk voor mij. Voor mij is ze geen voorwerp, ik kijk haar aan en zie mijn geliefde.”

“Ik besefte plots dat ik opgewonden raakte”

Vòòr Goldie had Monty naar eigen zeggen een relatie met een vrouw, maar zijn leven werd door elkaar geschud toen hij zich realiseerde dat hij gevoelens had voor zijn wagen.

“Toen ik Goldie mee naar huis nam, wilde ik niets liever dan haar opboenen. En op het moment waarop ik die cirkelvormige bewegingen maakte, besefte ik plots dat ik er opgewonden van werd.”

“Ik vind niks vreemd aan mijzelf of aan mijn seksualiteit. Ik heb altijd van auto’s gehouden. Als iemand mij vroeger had verteld dat het mogelijk was om er seksuele gevoelens voor te ontwikkelen, had ik dat vast ook weggelachen. Net zoals de mensen nu met mij lachen.”

Mechanofilie

Monty lijdt aan mechanofilie, een seksuele aandoening waarbij iemand verliefd wordt op een object en er zelfs fysieke aantrekkingskracht voor voelt. Dat Monty zelfs beweert seks te hebben met zijn wagen, bewijst dat mechanofilie erg ver kan gaan.

Ondanks zijn liefde voor Goldie, droomt Monty er toch van om ooit een vriendin van vlees en bloed aan de haak te slaan en er een gezin mee op te bouwen. “Ik heb al een paar vrouwen ontmoet sinds ik verliefd werd op Goldie en ik ben van bij het begin altijd heel open over Goldie. Enkelen van hen waren heel open en wilden het een kans geven, maar als ik dan af en toe naar de garage wandel om haar te zien, vinden ze het toch te vreemd.”

“Ik hoop dat ik ooit de kans krijg om te trouwen en een familie kan starten. Maar de volgende vrouw die ik date, moet ermee akkoord gaan mij te delen met Goldie.”