IN BEELD. Ministers amuseren zich op Tomorrowland

Print

De ministers van de federale regering zijn vandaag te gast op Tomorrowland in Boom. Premier Charles Michel (MR) had zijn ploeg uitgenodigd op het dancefestival na het bereiken van een zomerakkoord, omdat ze “die ontspanning wel verdiend hadden”.

De uitnodiging van premier Charles Michel na het afronden van de begrotingsbesprekingen bracht uiteindelijk deze ministers en staatssecretaris op de been: minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld), minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR), minister van Economie Kris Peeters (CD&V), minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA), minister van Digitale Agenda, Telecom en Post Alexander De Croo (Open Vld), minister van Begroting Sophie Wilmès (MR) en Philippe De Backer, staatssecretaris voor Bestrijding van de sociale fraude, Privacy en Noordzee (Open Vld).

“We hebben hard gewerkt en nu kunnen we in een vriendschappelijke sfeer wat komen ontspannen”, verklaarde Michel aan de massaal aanwezige en ook buitenlandse pers. “Ik hoorde dat de organisatie indrukwekkend is. Wij proberen hard te werken aan het imago in het buitenland en ook deze organisatie speelt een positieve rol.”

Na een korte ontmoeting met de organisatoren en een rondleiding door het veiligheidscentrum ging premier Michel, tussen heel wat bodyguards, kort het terrein op. Na een aantal handdrukken met enthousiaste bezoekers trok hij met de andere regeringsleden naar een van de VIP-tenten aan het hoofdpodium.