Twee vrouwen eindigen in het ziekenhuis nadat triootje verkeerd afloopt

Print
Twee vrouwen eindigen in het ziekenhuis nadat triootje verkeerd afloopt

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

Gebroken botten in hun voeten, benen, armen en nek. Twee Duitse dames die een spannend triootje hadden gepland, bereikten een even groot laagtepunt als hoogtepunt nadat hun vrijpartij verkeerd afliep.

Toen een man de ambulance had gebeld voor twee gewonde vriendinnen, had hij heel wat uit te leggen. De drie hadden immers seks gehad op een balkon in de Duitse stad Bad Breisig, maar dat was heel wat anders uitgedraaid dan verwacht. “Tijdens het liefkozen was er een praktisch positioneel probleempje”, zou de man hebben gezegd als uitleg.

Paniek in het heetst van de strijd

Ze waren in het heetst van de strijd, toen één van de vrouwen haar evenwicht niet meer kon bewaren en over de reling van het balkon bijna drie meter naar beneden viel. Met een luide schreeuw kwam ze op de grond terecht, terwijl ze het in haar voeten en benen hoorde kraken. Gebroken, zo bleek achteraf.

De tweede vrouw in het triootje schrok en liep zo snel mogelijk angstig de trap af, om de gewonde te gaan helpen. Maar in alle heisa schoof ze uit en kwam ze zelf pijnlijk op de grond terecht. Uiteindelijk bleek zij er het ergst aan toe, aangezien haar armen en haar nek gebroken waren.

Niemand is gearresteerd, niemand is in levensgevaar. De vrouwen herstellen nu in het ziekenhuis. Hun identiteit wordt niet bekendgemaakt, “om hen het gênante nieuwsfeit te besparen”, zo zegt de politie aan de General-Anzeiger.