Celebs

Man smeekt Justin Timberlake om baby vast te houden, dan doet hij dit

Print
De Amerikaanse zanger en acteur Justin Timberlake houdt van een partijtje golf. Hij sloeg afgelopen weekend een balletje tijdens het American Century Celebrity Golf Championship in Tahoe. In het publiek stond een man met een baby, die dolgraag wilde dat de wereldster zijn kindje vasthield.

“Justin, al deze mensen zeggen dat je mijn baby weleens zal vasthouden”, riep de man herhaaldelijk. Eerst reageerde Timberlake niet, maar na een paar keer stapte hij naar de vader toe. “Proficiat”, wenste hij hem toe. Hij nam de baby uit zijn armen en deed dan iets wat niemand had zien aankomen. Hij parodieerde de legendarische filmscène uit de Disney-klassieker ‘The Lion King’, waarin aap Rafiki leeuwenwelp Simba net na zijn geboorte in de lucht tilt.

Man smeekt Justin Timberlake om baby vast te houden, dan doet hij dit

Timberlake neuriede het bekende deuntje erbij en bracht de aanwezigen aan het lachen. Ook de ster, die duidelijk een gevoel voor humor heeft, kon een glimlach niet onderdrukken. “I’m bringing baby back”, grapte de vader van het kind nog toen Timberlake zijn zoon opnieuw overhandigde.

Niet te missen