Celebs

Gluren bij BV's: Pikante foto van Josje roept vragen op

Print
Gluren bij BV's: Pikante foto van Josje roept vragen op

Foto: Belga

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram, die we graag even voor je bundelen.

"Laten we even iets anders proberen", schrijft zangeres Josje Huisman bij een foto van een schaamhaarcoupe in de vorm van het Nike-logo. Voor alle duidelijkheid: niet haar coupe, maar dat hebben nog niet al haar volgers begrepen. De foto veroorzaakt wél veel reactie, van tegenstanders die zich vragen stellen bij het feit dat dat Josje als ex-K3'tje veel jonge meisjes als fan heeft, maar ook van voorstanders die er de humor wel van inzien en vinden dat Josje gewoon haar zin moet doen. 

 

 

Let's try something different.?? Repost @amin__ramzi @mariussperlich Via:@watts.on

Een bericht gedeeld door Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) op


Rani De Coninck ging woensdagavond feesten in het Casino Kursaal van Oostende op de afterparty van de 'Footloose'-musical en had het naar haar zin. Ze poseerde samen met haar nicht met de hoofdrolspeler. "Shiny happy people op de dansvloer", schrijft ze erbij.


'Thuis'-actrice Marleen Merckx verblijft momenteel in Kenia en daar had ze tijdens het eten een bijzondere tafelvriend: meneer de uil.

 

Onze tafelvriend van vanavond ! #lakebaringo #samatian #kenia #oehoe !

Een bericht gedeeld door Marleen Merckx (@marleenmolly) op


Het is ook nog vakantie voor soapactrice Sandrine André. Zij leest een boekje in de Provence. "La douce France. Wat een rust, wat een uitzicht", schrijft de 'Familie'-ster. "

 

La douce France. Wat een rust, wat een uitzicht #vakantieisbegonnen #lesalpes #lekkerindeschaduw #boekjelezen #inthemiddleofnowhere

Een bericht gedeeld door Sandrine André (@sandrine__andre) op


An Lemmens en Natalia zijn samen op vakantie in Congo. "Gewoon met je mond vol tanden staan door die natuurpracht en -kracht", laat de blondine weten onder een kiekje.


Dat presentator Kobe Ilsen in zijn vrije tijd graag in bed ligt met zijn kat De Bolle, zo bewijst hij met een zwart-witte selfie in bloot bovenlijf.

 

caught in the act of napping #catsofinstagram #dreambig #debolle #siesta #doenwegraag

Een bericht gedeeld door Kobe Ilsen (@kobeilsen) op


Ella Leyers en haar vriend Faisal poseren op een bankje met een baby. "Reclame voor gezinsgeluk", staat eronder te lezen.

 

Reclame voor gezinsgeluk.

Een bericht gedeeld door Ella Leyers (@ella.leyers) op


Zus Olga Leyers is intussen op vakantie in het Zuid-Franse kuststadje Juan-Les-Pins en poseert er graag tussen de palmbomen.

 

??

Een bericht gedeeld door Olga Leyers (@olgaleyers) op


Peter Van de Veire ging eten - met gouden bestek! - in Pure C van Sergio Herman en het heeft gesmaakt. "Peter en goud. Wat een ervaringio", schreef hij bij een foto van een sexy gerechtje.

 

Peter en Goud. Wat een ervaringio.

Een bericht gedeeld door Peter Van de Veire (@petervandeveire) op

Niet te missen