ZOMERTIPS. Voor een uitje met de hele familie

Print
ZOMERTIPS. Voor een uitje met de hele familie

Het is vakantie, dus trekken we massaal naar het buitenland op zoek naar zon, zee, strand en heel wat leuke activiteiten. Maar ook in de eigen provincie valt er deze zomer heel wat te beleven. Elke dag schotelen wij u enkele tips voor.

Molenfeesten voor jong en oud in Molenbeersel

Vanavond starten de Molenfeesten in de feesttent aan de Keijersmolen. Vanaf 20 uur komt de buutkampioen Ber Maesen en brengen Roland en Carien Limburgse klassiekers. Ook morgen is er live muziek met het Duo Classic Illustration en daarna een fuif voor jong en oud. Zondag start met een Molenontbijt. Je kan deelnemen aan de wandel- en fietstochten of een motorrit. Op de feestweide is er een familiemiddag met optredens en tal van randanimatie, eten en drinken.

Op 28, 29 en 30/07. Voor alle activiteiten en tijdstippen, kijk op de website.www.molenfeesten.be

 

ZOMERTIPS. Voor een uitje met de hele familie
Foto: Toerisme Kinrooi

Beiaardconcert door Tiffany Ng in Hasselt

Tiffany Ng is beiaardier aan de universiteit van Michigan in Ann Arbor in de Verenigde Staten. In de beiaardwereld staat ze gekend om haar gewaagde experimenten. Ze bracht verschillende composities voor beiaard en elektronica in première. In Hasselt speelt ze solo op de beiaard en zorgt ze voor een goede mix van experimenteel werk en herkenbare melodieën.

Op 28/07 om 19 uur in de beiaardtoren, Vismarkt in Hasselt. Gratis.www.hasselt.be


 

Tributeband op Wijk in de Kijker in Lommel

Vanavond staat Vaya Con Dioz op LommelLeeft. Balendijk is Wijk in de Kijker en krijgt een exclusief feestje voor heel Lommel en daarbuiten. Eerst zien we een swingende live set van Kaylie die alvast haar retro jasje aantrekt. Daarna staat Vaya Con Dioz, de enige Vaya Con Dios tributeband, op de planken. Ze brengen alle hits van de band.

Op 28/07 vanaf 20 uur in Balendijk in Lommel. Gratis inkom.www.lommelleeft.be

 


 

Bevingen Live voor het goede doel (Sint-Truiden)

Het Dorpsplein in Bevingen staat vanavond op z’n kop tijdens Bevingen Live. De organisatie wil met dit evenement geld inzamelen voor Levensloop later dit jaar in Sint-Truiden. Op het podium staat Aahja, een band die op een intieme en akoestische manier wereldhits brengt. Daarna mag er gedanst worden op Conflictuous Beats en dj Tomar.

Op 28/07 vanaf 20 uur op het Dorpsplein in Bevingen, Sint-Truiden. Gratis inkom.


 

Nachtmarkt op Dusartplein in Hasselt

De Hasseltse antiek, brocante en curiosa markt organiseert vannacht haar jaarlijkse nachtmarkt. Vanaf 19 uur nemen de brocanteurs plaats op een sfeervol verlicht plein. Vele standhouders zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer terwijl u snuistert langs de curiosa en antiek. De markt gaat door tot zaterdagmiddag 13 uur.

Op 28/07 vanaf 19 uur op het Kolonel Dusartplein. Gratis toegang.Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio