Celebs

Kindersterretje uit Home Alone zat extreem diep, maar zo ziet hij er nu uit

Print

Culking als Kevin in Home Alone en op zijn diepste moment. Foto: ISOPIX

Wie met Kerstmis trouw naar Home Alone kijkt, herinnert zich perfect hoe Macaulay Culkin er als kind uitzag. Blonde haren, een guitige glimlach en roze wangetjes. Maar toen de Amerikaanse acteur ouder werd, raakte hij depressief en verslaafd aan heroïne. Nu ziet de 36-jarige er echter weer helemaal fit uit en lijkt hij een opmerkelijke transformatie te zijn ondergaan.

Kindersterretje uit Home Alone zat extreem diep, maar zo ziet hij er nu uit
Enkele jaren geleden zag Culkin er verschrikkelijk uit. Foto: Photo News

Succesvolle filmrollen in Hollywood maken je multimiljonair. Zo verliep het ook voor Culkin, die als kindersterretje naar de top werd gekatapulteerd door zijn vader, die hem dagelijks hard liet werken om er zo veel mogelijk winst uit te maken. Maar zo snel als Macaulay omhoog ging, viel hij ook naar beneden.

Ongeveer vijf jaar geleden zat de acteur op een historisch dieptepunt, toen hij naar verluidt dagelijks 3.100 euro uitgaf aan drank en drugs. Hij had het moeilijk met het verwerken van het auto-ongeluk van zijn zus en de overdosis van zijn halfzus. Bovendien sprong ook zijn relatie met actrice Mila Kunis na acht jaar plots af. Het beeld van de gezonde kleuter veranderde onverbiddelijk in dat van een junkie onder invloed met grauwe wallen. Zijn management beweerde desondanks bij hoog en laag dat er niets aan de hand was. “Hoe je eruitziet als je ouder wordt, heb je niet altijd onder controle”, zei zijn woordvoerder destijds.

Opnieuw een ster

Maar nu lijkt het de acteur heel wat beter te vergaan. Foto’s van de acteur op sociale media doen uitschijnen dat hij uit het diepe dal geklommen is. Hij ziet er heel wat gezonder uit, al kan hij het roken duidelijk nog niet achter zich laten. Volgens entertainmentwebsite TMZ zou actrice Brenda song wel eens iets met de positieve evolutie te maken kunnen hebben. Daarmee schittert hij in de nieuwe speelfilm Changeland, maar er zou ook buiten de set iets bloeien, aldus TMZ.

Kindersterretje uit Home Alone zat extreem diep, maar zo ziet hij er nu uit
Nu lijkt hij er weer helemaal bovenop te zijn. Foto: Photo News

Niet te missen