ZOMERTIPS. Voor een uitje met de hele familie

Print
ZOMERTIPS. Voor een uitje met de hele familie
Het is vakantie, dus trekken we massaal naar het buitenland op zoek naar zon, zee, strand en heel wat leuke activiteiten. Maar ook in de eigen provincie valt er deze zomer heel wat te beleven. Elke dag schotelen wij u enkele tips voor.

Gratis Terrasfilms op verschillende Limburgse locaties

Curieus pakt uit met de 15de editie van de Terrasfilms. Ook dit jaar kan je genieten van een gratis film in openlucht in de verschillende kerkdorpen, historische sites en romantische plaatsjes met vanavond ‘Café Society’ van Woody Allen in brouwerij De Dool in Helchteren. Zaterdag staat ‘De Premier’ geprogrammeerd in het ontmoetingscentrum in Bree. Zondag kijken we naar ‘Brasserie Romantiek’ aan De Rode Roos in Leopoldsburg
Op 27, 29 en 30/07 met start van de film telkens om 22 uur. Voor locaties zie de website. 
www.terrasfilms.be


 

 

 

Randy Paret brengt dj-set in Diepenbeek

Baouzza staat heel de zomer garant voor een zomers terras, lekkere drankjes en stevige beats. Vanavond neem The Villa Antwerpen Baouzza over. De danstempel krijgt steevast heel wat celebrities over de vloer. Vanavond brengt ze Randy Paret (Bart Hollanders), bekend van ‘Callboys’, mee die zorgt voor een klinkende dj-set. 
Op 27/07 vanaf 19.30 uur in Baouzza, Agoralaan, aan PXL in Diepenbeek. Gratis toegang. 
www.baouzza.be


 

Kate Ryan op Engie Parkies in Hasselt

 

Zomer in Hasselt betekent Engie Parkies op donderdagavond. Het zal de voorlaatste zwoele donderdagavond vol muziek in het Kapermolenpark zijn. Kate Ryan staat op het podium. De Looise zangeres brengt haar grootste dancehits mee. Daarnaast zal ze ook nieuwe nummers brengen. Het belooft een dansbare avond. 
Op 27/07 vanaf 18.30 uur, met het optreden om 20.15 uur in het Kapermolenpark, Boudewijnlaan in Hasselt. www.engieparkies.be


 

Achter de schermen van Circuit Zolder

 

Vzw Toerisme Heusden-Zolder organiseert deze zomer elke donderdagmiddag een rondleiding op Circuit Zolder. Na een kennismaking met de BMX-piste ontdek je de paddock zone, waar je een kijkje achter de schermen neemt. Onderweg hoor je het verhaal achter de Sacramentskapel. Daarna volgt nog een bezoek aan het museum en het verleden van Circuit Zolder. 
Op 27/07 om 14 uur in brasserie The Wheels naast de BMX-piste op Circuit Zolder. Deelname kost 3 euro en 1 euro voor -18-jarigen. www.vzw-toerisme-heusden-zolder.be


 

Outback op Dolle Donderdagen in Lummen

 

De Dolle Donderdagen in Lummen staan garant voor een stevige streep muziek. Behalve van een gratis liveoptreden kan iedereen er genieten van een drankje en een gezellige babbel. Op het podium deze avond staan twee coverbands. Eerst is er een optreden van The Waldies, later geeft Outback (foto) het beste van zichzelf. 
Op 27/07 vanaf 20 uur op het Gemeenteplein in Lummen. Gratis toegang.Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio