Celebs

Britse zender krijgt tapes over seksleven van prinses Diana te pakken

Print
Britse zender krijgt tapes over seksleven van prinses Diana te pakken

Foto: Isopix

De Britse zender Channel 4 heeft laten weten dat het opnames in het bezit heeft waarin prinses Diana vrijuit over haar seksleven met prins Charles praat. Of ze die al dan niet zullen uitzenden, daarover blijft de televisiezender voorlopig vaag. In elk geval gaat het volgens hen om "een belangrijk historisch archief waar we nu toegang tot hebben gekregen".

Prinses Diana zou tijdens sessies met de Amerikaanse stemcoach Peter Settelen niet alleen aan haar vocale talenten gewerkt hebben, maar hem ook als vertrouwenspersoon zijn gaan zien. Ze vertelde daarom tegen hem tijdens zijn bezoeken aan Kensigton Palace in 1992 en 1993 openhartig over haar leven en meer bepaald ook over haar seksleven met prins Charles. Van die converstaties werden opnames gemaakt en die zijn nu in handen gekomen van Channel 4.

De Britse televisiezender geeft dat ook toe, maar heeft verder nog niet laten weten of ze de fragmenten al dan niet zullen gebruiken in de documentaire 'Diana: In Her Own Words' die ze in augustus uitzenden. In het verleden lekten wel al eens stukken van de opnames op de Amerikaanse zender NBC en ook de BBC kreeg ze te pakken, maar zag zich genoodzaakt door de controverse toen af te stappen van het idee om ze uit te zenden.

"Iets vreemd"

Het zou gaan om in totaal 21 uur opnames waarin ze onder andere vrijuit spreekt over haar povere seksleven met de kroonprins. "Het was vreemd. We hadden wel een seksuele relatie, maar het doofde zeven jaar geleden uit. Mijn instinct vertelde me dat er iets raar aan de hand was. We hadden ongeveer om de drie weken seks en toen ontdekte ik een soort van patroon. Hij zag zijn 'lady' (Camilla) ook telkens één keer elke drie weken voor we trouwden", vertelt ze onder andere.

 

Niet te missen