Celebs

Dankzij deze vijf woorden werd dit bekend model na negen jaar geblokkeerd door Trump

Print
Dankzij deze vijf woorden werd dit bekend model na negen jaar geblokkeerd door Trump

Foto: Isopix

Het kostte haar negen jaar, maar Chrissy Teigen is er nu eindelijk toch in geslaagd om op Twitter geblokkeerd te worden door Donald Trump. Het badpakkenmodel en vrouw van John Legend spaart al al die tijd haar kritiek op hem niet, maar één tweet deed de emmer overlopen bij de Amerikaanse president.

Met slechts vijf simpele woorden slaagde Chrissy Teigen er in om Donald Trump voorgoed de kast op te jagen en door hem geblokkeerd te worden op Twitter. "Lol niemand vindt jou leuk", tweette ze. Al negen jaar lang spaart Teigen haar kritiek op hem niet, maar al die tijd liet Trump haar begaan. Dat was op zich al vreemd voor de man die geen tegenspraak verdraagt en iedereen die iets zegt dat hem niet bevalt van zijn Twitter verwijdert. Ze was door de mazen van het net geglipt, tot nu dus.

In een tweet toonde het model een screenshot van de melding die aangeeft dat @realdonaldtrump haar de toegang tot zijn tweets en zijn profiel weigert. De vele volgers van Teigen vonden het in elk geval geweldig nieuws. "Chrissy for president" en "Wat een eer", waren maar twee van de vele reacties.

 

Niet te missen