Celebs

Aisha uit 'The Sky is The Limit' reageert op geruchten: "Mijn hart is in 100.000 stukken gebroken"

Print
Aisha uit 'The Sky is The Limit' reageert op geruchten: "Mijn hart is in 100.000 stukken gebroken"

Foto: *

Heeft Philip Cracco, de ondernemer die we leerden kennen in het programma 'The Sky is The Limit', een nieuwe vriendin? Het blad TV Familie citeert bronnen die beweren van wel, zijn ex-vriendin Aisha laat weten dat ze het gehad heeft met de geruchten.

Iets meer dan een maand geleden raakte bekend dat Philip en Aisha niet langer een koppel waren - ondanks het feit dat ze het na een eerdere relatiebreuk nog eens probeerden. Philip zou ondertussen een nieuwe vriendin hebben, beweren enkele werknemers van zijn bedrijf Jobfixers in het blad TV Familie. "Philip heeft ondertussen iemand anders leren kennen: Lisa", zeggen ze. "Zij werkt als uitzendconsulente op het bedrijf. Eerst was hun band zuiver professioneel, maar sinds juli zijn Philip en Lisa echt naar elkaar toegegroeid." Lisa zelf ontkent de geruchten en zegt dat hun band niet meer dan werkgerelateerd is. 

Aisha reageert op haar Facebookpagina dat ze niet blij is met deze geruchten en vraagt om haar de liefdesbreuk in alle rust te laten verwerken. "Mijn hart is in 100.000 stukken gebroken, ik wil er niet nog eens dagdagelijks mee geconfronteerd worden of Philip nu al dan niet een nieuw lief aan zijn zijde heeft", laat ze weten. "Aan iedereen die het beste met mij voorheeft, leg aub de roddelmolen stil en laat me wat tot rust komen."

 

Niet te missen