Celebs

Kristen Stewart en Stella Maxwell crashen trouwfeest van nietsvermoedend koppel

Print
Kristen Stewart en Stella Maxwell crashen trouwfeest van nietsvermoedend koppel

Foto: Instagram

Kristen Stewart en haar vriendin Stella Maxwell waren per toeval binnengelopen in een pizzeria in Winnipeg in Canada toen ze zagen dat er een huwelijkfsfeest aan de gang was. Ze leken wel zin te hebben in een feestje en vervoegden het nietsvermoedende bruidspaar op de dansvloer. Kayleigh en Kirsten Jennings wisten niet wat hen overkwam.

Kirsten en Kayleigh Jennings konden hun oren niet geloven toen een ober hen kwam vragen of Kristen Stewart en Stella Maxwell hen mochten vergezellen op hun huwelijksfeest. "Is het ok als Kristen en Stella een paar drankjes met jullie meedrinken?", klonk het. De actrice en het topmodel met Belgische roots zijn al enkele maanden een koppel en waren toevallig de pizzeria binnengestapt waar het lesbische koppel zijn trouw vierde.

Kirsten en Kayleigh durfden natuurlijk niet te weigeren. "We zeiden tegen elkaar dat we hen zouden behandelen als normale genodigden en hem met veel gastvrijheid zouden ontvangen", zegt Kayleigh in een interview met CBS News. "We werden formeel aan elkaar voorgesteld en kregen de kans om elkaar de hand te schudden."

"Normale meisjes"

De twee begaven zich ook met het kersverse bruidspaar op de dansvloer en Kristen zou zelfs met de dj een praatje aangeknoopt hebben over muziek. Hoewel sommige gasten onder de indruk waren, bewaarden de twee bruiden hun koel. "Ze gedraagden zich als twee normale meisjes. Ze zien er een beetje Hollywoodiaans uit, maar indien we niet wisten wie ze waren, denk ik niet dat we het doorgehad zouden hebben."

 

 

#K&K2017 Mrs and mrs ♥?

Een bericht gedeeld door Julia Rizzo Johnson (@jujohnson7) op

 

 

Niet te missen