Uniek memorabilia opnieuw op de markt: Koop de middenstip van STVV

Print
Uniek memorabilia opnieuw op de markt: Koop de middenstip van STVV

Foto: STVV

Sint-Truiden -

Stayen verving afgelopen seizoen zijn kunstgrasmat, en ook de middenstip moest eraan geloven. Dat unicum werd per opbod verkocht ten voordele van het goede doel. En het hebbeding bracht een fikse duit op, maar nu komt het terug op de markt.

Bij een eerste bieding was het supporter en Truienaar Kris Marguillier die op het laatste moment een bod van 1.500 euro plaatste en zo de middenstip in zijn bezit kreeg. De man besloot echter om het historische stukje kunstgrasveld opnieuw op de markt te brengen. De opbrengst houdt de Truienaar niet zelf, maar geeft hij opnieuw aan Levensloop Sint-Truiden. “Het was leuk om de middenstip een jaar lang in mijn winkel Aveve in Brustem te kunnen tentoonstellen. Ik draag de organisatie van Levensloop Sint-Truiden een warm hart toe. Het bod van 1.500 euro dat ik afgelopen seizoen enkele seconden voor het einde van de biedingsperiode plaatste was strategisch gedaan, zodat ik het zeker in mijn bezit kreeg. Maar het wordt nu opnieuw tijd dat de middenstip een nieuwe eigenaar krijgt.”

Bieden kan vanaf 25 juli, op zaterdag 12 augustus om 17 uur sluit de veiling af. “De dag erna maken we voor de thuiswedstrijd tegen Standard Luik de nieuwe eigenaar bekend op het veld”, vertelt STVV’s-communicatieverantwoordelijke Fiorenzo Mostien. “We doen alvast een eerste bod van 250 euro en starten zo de nieuwe biedingsperiode.”