Celebs

Albert van Monaco heeft relatieadvies voor Prins Harry en Meghan Markle

Print
Albert van Monaco heeft relatieadvies voor Prins Harry en Meghan Markle
Prins Albert van Monaco heeft zo zijn visie op de relatie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Zijn vader viel immers ooit voor de elegante filmactrice Grace Kelly, dus hij weet hoe moeilijk het is om een gelijkaardige romance te doen werken. Hij deelt zijn mening en tips in een interview met showbizzblad People.

Prins Albert - die sinds 2011 getrouwd is met zijn prinses Charlene, een voormalig Zuid-Afrikaans zwemster - vindt dat prins Harry en ‘Suits’-ster Meghan Markle het tot nu toe erg goed doen samen. “Het is best een moeilijke opgave. Zeker binnen de Britse koninklijke familie, waar ieders doen en laten in de gaten wordt gehouden zoals bij geen andere familie ter wereld.

Sneller nieuws

Volgens de Monegaskische prins heeft het paar op dit moment veel succes, maar komt er een moment dat ze een stroom van kritiek zullen te verduren krijgen. “‘Ik niet inschatten hoe groot de impact op hen zal zijn,” zegt hij. “Als een actrice ben je er een beetje op voorbereid, maar niets kan je echt voorbereiden op een constante stroom. Voor sommigen is het moeilijk om ermee om te gaan”, klinkt het. De royal geeft toe dat zijn Charlene het er zelf heel zwaar mee had. “En nu gaat het nieuws nog sneller dankzij onder meer sociale media”, zegt hij.

Blijf kalm, Harry

Toch heeft hij twee gouden tips voor prins Harry en Meghan. “Blijf kalm en ga gewoon door met wat je bezig bent”, raadt hij aan. De prins zegt ook dat hij van zijn moeder leerde om de pers af en toe inkijk te geven in hun levens. “Hen een beetje aandacht en tijd geven, werkte toen wel. Misschien doet het dat ook nog vandaag”, zegt hij.

Niet te missen